Ankara’da baş başa romantik sinema yeni neslin en fazla tercih ettiği sosyal aktivite olarak yerini alıyor. En yakın arkadaşı ya da sevdiği insanla ev konforunda film izlemek isteyen gençler, soluğu Romantik Sinema Ankara’da alıyor.

Sinema görsel sanatlar arasında en fazla insana hitap eden sanat etkinliği olarak başı çekiyor. Beyaz perde üzerinde kimi zaman korkuya kimi zaman romantizme kimi zaman da aksiyona sürüklenirken, hayal gücünün sınırlarını zorlayan filmlerle başka dünyaların kapısını aralıyorsunuz. Ama sinema aynı zamanda başka insanlarla paylaştığınızda çok daha keyfi artan bir etkinlik. Özellikle de evinizin rahat ortamında, yanınızda sevdiğiniz insanlar varken bir film izlemenin keyfine paha biçilemez.

Ancak herkes evinde sevgilisi ya da en yakın arkadaşı ile oturup bir film izleme keyfini yaşayamayabiliyor. Özellikle gençler, aileleri ile birlikte yaşadıkları için bu tür bir sosyal aktiviteden uzak kalıyorlar. Bunun için oluşturulan 2 kişilik sinema odalarında, sevdiğiniz insanla baş başa romantik bir sinema keyfi yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda sürpriz organizasyonlarınızı ya da özel gün kutlamalarınızı da bu keyifli ortamda gerçekleştirebiliyorsunuz.

Movie House’da en sevdiğiniz atıştırmalıklarınızla, binlerce film arasında seçtiğiniz favori filminizi, sevgilinizle baş başa izleyebilirsiniz. Bu esnada film keyfiniz hiçbir şekilde bozulmaz. Siz de bu keyfe bir an önce ortak olmak için bizimle hemen iletişime geçin.

Romantik Sinema Ankara

Karanfil Sokak Kızılay / ANKARA

0545 762 35 30